Позив омладинским организацијама и организацијама за младе

Позив омладинским организацијама и организацијама за младе

Poziv_omladinskim_organizacijama_i_organizacijama_za_mlade_jpgМинистарство породице, омладине и спорта Републике Српске и Министарство омладине и спорта Републике Србије и НВО Perpetuum

Mobilе – Центром за развој младих и заједнице, позивају вас да се пријавите за учешће на Инфо дану „Презентација програма за младе на европском нивоу“ који ће бити одржан 19. априла 2013. године у Административном центру Владе Републике Српске (Трг Републике Српске бр. 1, Бања Лука).

Инфо дан ће окупити представнике омладинских организација и организација за

младе из Републике Српске и Републике Србије с циљем информисања младих о програмима Савјета Европе и Европске комисије, те могућностима за прикупљање средстава из фондова ових институција. Ово ће бити прилика за представнике организација за успостављање партнерстава и креирање заједничких пројеката.

Попуњен пријавни формулар можете послати до 07. априла 2013. до 13:00 часова на:  infodan@pm.rs.ba или факсом на број: 051 30 32 90. Селектовани кандидати ће најкасније 12. априла 2013. године добити потврду о учешћу путем email-а. Контакт особа за више информација: Данка Божић, НВО Perpetuum Mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *