Odžak: Uspjeli smo!

Odžak: Uspjeli smo!

Već ste svi upoznati sa manifestacijom ”Musini dani” koja je održana u Odžaku u periodu od 03.04. do 06.04.2013.god. Naš projekat je uspješno odrađen zahvaljujući koordinatorici projekta Esmeraldi Hamzić, te joj ovim putem i čestitamo na uloženom trudu. Zahvaljujemo se i svima onima koji su nas podržali i nadamo se da su uživali u cijelom programu koji im je priređen.

535933_555318317833205_1173989181_n

Ovo je bilo nešto veliko za Odžak koji je oživio na bar 4 dana, te ćemo nastojati da i u budućnosti ovaj grad dignemo na noge.
Članovi tima koji su sudjelovali u programu su Emma Delić, Tihomir Radić, Dajana Alić, Amina Mehić i Esmeralda Hamzić. Bilo je tu još mnogo njih koji su svojim radom i dobrom voljom pomogli u realizovanju projekta, a to su Sabina Beširović, Emma Maglajčetović, Ervin Kamenčanin, Bera Salihović, Emina Šabić, Antonela Iličević i mnogi drugi.

Unatoč niskoj temperaturi izdržali smo i uspješno izvršili što smo i planirali a što nam se naravno i isplatilo. Po pohvalama koje često dobijemo smo sigurni sa su zadovoljni i oni koji su nas gledali i slušali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *