Poziv za učešće na projektu „Mladi Eko Lideri“

Poziv za učešće na projektu „Mladi Eko Lideri“

Pozivaju se mladi od 16 do 30 godina sa područja sjeveroistočne BiH da se priključe četvrtoj grupi projekta „Mladi Eko Lideri“ koji će u toku 6 sedmica moći steći znanje i vještine iz domena ekologije, liderstva, zaštite okoliša i energetske efikasnosti.

Grupa od prvih 30 prijavljenih će raditi i na pravljenju solarnih lampi „Taa Bora“ od plastičnih flaša, izolaciji kuća, čišćenju i uređivanju svoje okoline, te pravljenju kontejnera za reciklažu. Nakon završetka obuke za najbolje će biti omogućene specijalizovane obuke za razvoj poslovnih ideja iz oblasti ekologije, te za deset najboljih ideja dodijelit će se i novčana sredstva od 1000 dolara. Obuka počinje 3. septembra, a svi zainteresovani do tada aplikaciju na učesšću projekta „Mladi Eko Lideri“ mogu preuzeti na www.pronibrcko.ba u DOWNLOAD sekciji i ispunjenu poslati na mail mladiekolideri@gmail.com. Takođe, na mail možete slati i dodatna pitanja vezana za projekat ili nas lično kontaktirati na telefon 049 217 695.

Aktivnosti za četvrtu grupu održat će se u Zvorniku, Srebrenici, Orašju i Lukavcu.

Projekat „Mladi Eko Lideri“ je osamnaestomjesečni projekat koji  je finasiran od strane američkog naroda kroz USAID. Implementatori projekta su YouthBuild International, PRONI Centar za omladinski razvoj, Centar za održivi razvoj, Omladinska informativna agencija i Centar za energetsku efikasnost.

(mladi.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *